Miha Zajc Satın Alma Opsiyonu - Transfer haberleri | Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve ... - Genoa, fenerbahçe'den transfer edilen miha zajc ile sözleşme imzalandığını açıkladı.

Miha Zajc Satın Alma Opsiyonu - Transfer haberleri | Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve ... - Genoa, fenerbahçe'den transfer edilen miha zajc ile sözleşme imzalandığını açıkladı.. Futbolcumuz miha zajc, satın alma opsiyonu ile birlikte 1 yıllığına i̇talya'nın genoa takımına kiralanmıştır. İki kulüp arasındaki görüşmeler sonucunda 3 milyon euro satın alma opsiyonunda karar kılındı. Futbolcumuz miha zajc, satın alma opsiyonu ile birlikte 1 yıllığına i̇talya'nın genoa takımına kiralanmıştır. Futbolcumuz miha zajc, satın alma opsiyonu ile birlikte 1 yıllığına i̇talya'nın genoa takımına kiralanmıştır. Sarı lacivertli ekipten yapılan açıklamada, futbolcumuz miha zajc, satın alma opsiyonu ile birlikte 1 yıllığına i̇talya'nın genoa takımına kiralanmıştır.

Miha zajc'ı isteyen brescia ile görüşmeler sürerken aradaki tek sorun 'zorunlu' satın alma opsiyonu. Futbolcumuza yeni kulübünde başarılar diliyoruz. miha zajc'ın kariyerinden notlar. Zajc, genoa ile bu vakte kadar 30 maçta misyon aldı. Futbolcumuza yeni kulübünde başarılar diliyoruz. Fenerbahçe'ye yeni sezon öncesinde miha zajc'tan iyi haber geldi.

Miha Zajc'ın Genoa İle İmzalayacağı Sözleşmede 3 Milyon ...
Miha Zajc'ın Genoa İle İmzalayacağı Sözleşmede 3 Milyon ... from images2.minutemediacdn.com
13.09.2020 18:41 | son güncelleme: Zajc, genoa ile bu vakte kadar 30 maçta misyon aldı. Futbolcumuz miha zajc, satın alma opsiyonu ile birlikte 1 yıllığına i̇talya'nın genoa takımına kiralanmıştır. Kiralık teklifte bulunurken f.bahçe ise 'zorunlu' satın alma maddesi eklemek istedi. Fenerbahçe'ye yeni sezon öncesinde miha zajc'tan iyi haber geldi. Futbolcumuz miha zajc, satın alma opsiyonu ile birlikte 1 yıllığına i̇talya'nın genoa takımına kiralanmıştır. Zajc, genoa ile bu zamana kadar 30 maçta görev aldı. .genoa'ya kiralık olarak gönderdiği miha zajc, bugün takımıyla 30.

€* 1 tem 1994, sempeter.sosyal medya:

Kiralık teklifte bulunurken f.bahçe ise 'zorunlu' satın alma maddesi eklemek istedi. Buna göre henüz açıklanmayan koşullar gerçekleşirse, zajc'ın satın alma opsiyonu zorunlu hale gelecek. Futbolcumuza yeni kulübünde başarılar diliyoruz. miha zajc'ın kariyerinden notlar. Futbolcumuza yeni kulübünde başarılar diliyoruz dedi. Futbolcumuz miha zajc, satın alma opsiyonu ile birlikte 1 yıllığına i̇talya'nın genoa takımına kiralanmıştır. Futbolcumuza yeni kulübünde başarılar diliyoruz. Zajc, genoa ile bu vakte kadar 30 maçta misyon aldı. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, futbolcumuz miha zajc, satın alma opsiyonu ile birlikte 1 yıllığına i̇talya'nın genoa takımına kiralanmıştır. Futbolcumuza yeni kulübünde başarılar diliyoruz. Genoa'nın zajc'ı kiralayacağı, sözleşmede 3 milyon euro'luk 'zorunlu' satın alma opsiyonunun da yer alacağı belirtildi. Fenerbahçe, henüz transfer sezonu açılmadan ilk bonservis gelirini kazandı. Fenerbahçe, sloven orta saha oyuncusu miha zajc'ın genoa'ya kiralandığını açıkladı. Zajc, genoa ile bu vakte kadar 30 maçta misyon aldı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, futbolcumuz miha zajc, satın alma opsiyonu ile birlikte 1 yıllığına i̇talya'nın genoa takımına kiralanmıştır. Genoa'ya satın alma opsiyonuyla kiralık olarak gönderdiği miha zajc'ın 3,5 milyon euro'luk satın alma opsiyonu otomatik olarak devreye girdi. Zajc, genoa ile bu vakte kadar 30 maçta misyon aldı. Genoa'nın zajc'ı kiralayacağı, sözleşmede 3 milyon euro'luk 'zorunlu' satın alma opsiyonunun da yer alacağı belirtildi. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, futbolcumuz miha zajc, satın alma opsiyonu ile birlikte 1 yıllığına i̇talya'nın genoa takımına kiralanmıştır.

Fenerbahçe'ye Zajc piyangosu! - Fenerbahçe (FB) Haberleri Spor
Fenerbahçe'ye Zajc piyangosu! - Fenerbahçe (FB) Haberleri Spor from img.fanatik.com.tr
Futbolcumuz miha zajc, satın alma opsiyonu ile birlikte 1 yıllığına i̇talya'nın genoa takımına kiralanmıştır. Futbolcumuza yeni kulübünde başarılar diliyoruz.pic.twitter.com/9bqhmlakvn. Futbolcumuza yeni kulübünde başarılar diliyoruz. Miha zajc, 27, slovenya fenerbahçe sk, 2018'den beri merkez orta saha piyasa değeri: Zajc, genoa ile bu vakte kadar 30 maçta misyon aldı. Fenerbahçe forması giyen miha zajc, i̇talya serie a ekiplerinden geno'ya kiralık olarak transfer oldu. Maçına çıktı ve zorunlu satın alma opsiyonu devreye girdi. Fenerbahçe, sloven orta saha oyuncusu miha zajc'ın genoa'ya kiralandığını açıkladı.

Futbolcumuza yeni kulübünde başarılar diliyoruz. miha zajc'ın kariyerinden notlar.

1 gol, 3 asistlik performans. Zajc, genoa ile bu zamana kadar 30 maçta görev aldı. .genoa'ya kiralık olarak gönderdiği miha zajc, bugün takımıyla 30. Futbolcumuz miha zajc, satın alma opsiyonu ile birlikte 1 yıllığına i̇talya'nın genoa takımına kiralanmıştır. Miha zajc'ı isteyen brescia ile görüşmeler sürerken aradaki tek sorun 'zorunlu' satın alma opsiyonu. Buna göre henüz açıklanmayan koşullar gerçekleşirse, zajc'ın satın alma opsiyonu zorunlu hale gelecek. Fenerbahçe, sloven orta saha oyuncusu miha zajc'ın genoa'ya kiralandığını açıkladı. Futbolcumuz miha zajc, satın alma opsiyonu ile birlikte 1 yıllığına i̇talya'nın genoa takımına kiralanmıştır. Sezon başında takımda yer bulunamadığı için fenerbahçe'nin serie a ekiplerinden genoa'ya kiraladığı miha zajc'ın, zorunlu satın alma opsiyonu devreye girdi. Miha zajc kontrolden geçecek, imzayı atacak. Zajc, genoa ile bu vakte kadar 30 maçta misyon aldı. Miha zajc, 27, slovenya fenerbahçe sk, 2018'den beri merkez orta saha piyasa değeri: 13.09.2020 18:41 | son güncelleme:

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, futbolcumuz miha zajc, satın alma opsiyonu ile 1 yıllığına i̇talya'nın genoa takımına kiralanmıştır. Kiralık teklifte bulunurken f.bahçe ise 'zorunlu' satın alma maddesi eklemek istedi. Fenerbahçe'nin genoa'ya kiraladığı miha zajc, serie a'da 21.maçına çıkarak satın alma opsiyonunun şartlarını gerçekleştirdi. 30 maçta oynaması durumunda 3.5 milyon avroluk zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek. Zajc, genoa ile bu zamana kadar 30 maçta görev aldı.

Miha Zajc Genoa ile anlaşmak için İtalya'ya gitti - Spor ...
Miha Zajc Genoa ile anlaşmak için İtalya'ya gitti - Spor ... from cdn-amk.sozcu.com.tr
1 gol, 3 asistlik performans. Futbolcumuz miha zajc, satın alma opsiyonu ile birlikte 1 yıllığına i̇talya'nın genoa takımına kiralanmıştır. Zajc, genoa ile bu vakte kadar 30 maçta misyon aldı. .genoa'ya kiralık olarak gönderdiği miha zajc, bugün takımıyla 30. Futbolcumuza yeni kulübünde başarılar diliyoruz. miha zajc'ın kariyerinden notlar. Fenerbahçe, sloven orta saha oyuncusu miha zajc'ın genoa'ya kiralandığını açıkladı. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, futbolcumuz miha zajc, satın alma opsiyonu ile birlikte 1 yıllığına i̇talya'nın genoa takımına kiralanmıştır. Fenerbahçe forması giyen miha zajc, i̇talya serie a ekiplerinden geno'ya kiralık olarak transfer oldu.

€* 1 tem 1994, sempeter.sosyal medya:

Futbolcumuz miha zajc, satın alma opsiyonu ile birlikte 1 yıllığına i̇talya'nın genoa takımına kiralanmıştır. Futbolcumuz miha zajc, satın alma opsiyonu ile birlikte 1 yıllığına i̇talya'nın genoa takımına kiralanmıştır. Fenerbahçe, 3.5 milyon euro satın alma opsiyonu üzerinden indirim yaptı ve miha zajc için genoa ile 3 milyon euro üzerinden el sıkıştı. Zajc, genoa ile bu vakte kadar 30 maçta misyon aldı. Fenerbahçe'ye yeni sezon öncesinde miha zajc'tan iyi haber geldi. €* 1 tem 1994, sempeter.sosyal medya: Fenerbahçe, zajc'ın transferini resmen açıklayarak; Maçına çıktı ve zorunlu satın alma opsiyonu devreye girdi. Futbolcumuza yeni kulübünde başarılar diliyoruz denildi. Futbolcumuz miha zajc, satın alma opsiyonu ile birlikte 1 yıllığına i̇talya'nın genoa takımına kiralanmıştır. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, futbolcumuz miha zajc, satın alma opsiyonu ile birlikte 1 yıllığına i̇talya'nın genoa takımına kiralanmıştır. Futbolcumuz miha zajc, satın alma opsiyonu ile birlikte 1 yıllığına i̇talya'nın genoa takımına kiralanmıştır. 1 gol, 3 asistlik performans.

30 maçta oynaması durumunda 35 milyon avroluk zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek miha zajc. Fenerbahçe, 3.5 milyon euro satın alma opsiyonu üzerinden indirim yaptı ve miha zajc için genoa ile 3 milyon euro üzerinden el sıkıştı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook